Tuesday 3 October 2017

Essence Prismatic rainbow glow highlighter

Pozdrav svima! Danas cu da vam ispricam svoje utiske o najkreativnijem proizvodu brenda Essence. U pitanju je poznati na Youtube i Instagram - Essence prismatic rainbow glow highlighter (Be a unicorn).





Proizvod dolazi u pakovanju od 10 grama, tako da mislim da ce mi bas dugo trajati. Ovaj hajlajter moze biti i hladan, i topao, i neutralan, u zavisnosti, koje boje cete pomesati. Ali po meni najpigmentovanije boja je roza, tako da ako pomesate sve boje odjednom imacete blago roze podton hajlajta na vasem licu. Uglavnom, ima duohrom efekat. 


Moram da vam kazem da ovaj hajlajter nece izgledati tako ludo na vasem licu kao sto izgleda u pakovanju. Sjaj na licu moze biti cak i diskretan, ali ako ga nadogradite moze da se vidi cak iz svemira 😊




Meni se mnogo dopao efekat na licu sa ovim Essence hajlajterom - bas je zanimljivo i trendy. Ko voli malo kreativnij make-up - sigurno ce zavoleti ovaj proizvod. Sto se tice dugotrajnosti - dosta je dugotrajan,sigurno moze da vam ostane do 4-5 sati na licu.



Njegova velika mana je to sto ga ne mozete da kupite u Srbiji. Eh, ne znam zasto nas je ovaj predivan hajlajter zaobisao 😓

ALI! Mozete ga naci na standovima Essence u BiH, Hrvatskoj i Madjarskoj i naravno u drugim zemljama poput Nemacke, Austrije itd. Tako da ako budete u prilici da ga uzmete - toplo vam ga preporucujem. Licno ja sam ga kupila u Rusiji.

Cena mu je smesna nasprem njegovog kvaliteta - oko 4 evra.

Nadam se da ce nas moj omiljeni brend Essence i dalje odusevljavati tako kreativnim i zanimljivim stvarcicama 😍

Koji je vas omiljeni Essence proizvod?

p.s. ucestvujte u Giveaway na mom blogu

3 comments:

  1. Iskreno prvi puta vidim iako živim u Bosni i Hercegovini. Čini se kao zanimljiv proizvod i mnogo mi se dopadaju boje, ali iskreno ne znam d ali bih ga uzela. Odlična recenzija ❤❤❤

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. na sajtu Essence u BiH pise da ga ima u ponudi :)

      Delete
  2. Ja sam bas zelela ovaj hl ali nisam uspela da dodjem do njega. Ali zato sam ugrabila onaj iz LE koji je isto ovako saren 😊 i to mi je jedan od omiljenih hl.

    xbeautyplace.blogspot.rs 🐞💄

    ReplyDelete