Wednesday 28 June 2017

Proizvodi koji su me razočarali ;(

Pozdrav svima! U ovom postu bi htela da podelim svoje iskustvo o proizvodima koji su me razocarali i ne samo mene, takodje mislim da ne bi odgovarali vecini od vas.

U pitanju su samo dva proizvoda: Sampon Pantene "Repair and Protect" (New formula!) i gel za obrve Rimmel.



Prvo cu da pricam bas o gelu. Ja inace ne gotivim Rimmel proizvode, nekako nikad nisam imala neko dobro iskustvo sa njima a i cula sam od sminkera da isto bas nesto ne hvale njihovu kozmetiku. Ovaj gel sam resila da probam jer je bio na akciji i kostao oko 350 din a redovna cena mu je oko 550 din. Moja nijansa je Medium brown.

Njegova najveca mana je sto pokupi previse proizvoda kao sto mozete videti na svocu i to nikako ne izgleda dobro kad stavite na obrve. Tesko je to rasporediti po obrvama i mora da se sklanja visak sa nekom maramicom ili stapicem za usi. Sve u svemu, ja obicno koristim gel za obrve da bi ustedela vreme a sa Rimmel gelom morate bas da se potrudite i potrosite dosta vremena da bi on izgledao pristojno na vasim obrvama.


Takodje moram da napomenem, da je on dosta pigmentovan i oboji vam ne samo dlacice ali i kozu, tako da to nikako nece odgovarati devojkama koji nemaju prirodne guste obrve. I da, jos jedna stvar. Iako pise da fiksira obrve, on to nikako ne radi. Rimmel mora da se potrudi na formuli ovog gela...

Sledeci proizvod koji me MNOGO razocarao je sampon za kosu Pantene "Repair and Protect". Njegova redovna cena je oko 350 din. Na samponu pise da je u pitanju "new formula". I ova nova formula nazalost je nepodnosljiva. A do sada koristila sam ovaj sampon dobrih godinu dana i uvek sam bila prezadovoljna. 

Kad sam kupila ovaj sampon (u maju) i pocela da ga koristim osetila sam da nesto nije u redu sa mojom kosom, da je mnogo lepljiva posle pranja i da mi bude preteska, takodje mastila mi se vec na drugi dan posle pranja a inace mi kosa izdrze bez pranja po 3-4 dana. Shvatila sam da je problem u samponu. Dala sam svom suprugu da ga koristi i isto nije bio zadovoljan, rekao je da se sav lepi posle njega.

Stvarno ne znam kome bi taj sampon odgovarao, jedino ljudima sa JAKO isusenom kosom i u to nisam sigurna. Veliki promasaj, Pantene, i jako mi je zao. Sad neko vreme klonicu se Pantene sampona zbog ovog iskustva. Ovaj sampon ni za sta ne moze da posluzi. Koristila sam ga i svrhu gela za brijanje ali posle sam imala lepljiv osecaj na nogama... Uzas 😓

Da li vi koristili neki od ovih proizvoda i koje imate mislenje o njima?










8 comments:

  1. Gel jako loše izgleda, previše tečan za moj ukus :\ Baš šteta :)

    ReplyDelete
  2. Meni gel savršeno odgovara, ali skinem dosta viška i nanesem pa izgleda super. Ovaj Pantene šampon nisam probala, meni odgovaraju klasična Pro-V forumula i Aqua Light linija. :)


    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja od gela ocekujem da ga stavim na brzinu I krenem kad nemam vremena da se malo duze pozabavim obrvima :) sa Essence gelom je bilo tako, a sa ovim bas treba se potruditi... :)

      Delete
  3. Ja imam Rimelov ruz i zista je dobar :).No,gel izgleda previse vodnjikavo.Probala sam pantene aqua light kolekciju i njome sam prezadovoljna,bas sam htela da kupim ovaj sampon pre neki dan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam probala Aua light I repair and protect pre, dok nije bilo oznaki "nova formula" I bili su sasvim ok, ali ovaj sampon je nesto najgore sto sam probala u zivotu.

      Delete
  4. Iskreno nisam koristila niti jedan proizvod. Što se tiče Rimmel proizvoda ja sam veliki zaljubljenik u njihov puder u kamenu, maskaru i eyeliner. To koristim jedno dvije godine, a moja mama i sestran koriste dosta duže. I mogu iskreno da kažem da je to ono kvalitetno kod njih. Gel nisam probala, ali možda je do te linije koju su izbacili tada. Nadam se da ćete naći neki bolji gel. ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  5. Slazem se Sonja sa ovim Pantenom...ja sam imala bas suvu kosu i men se posle pranja bas lepila, pa sam mislila da nisam dovoljno isprala sampon, normalno odmah sledeci dan opet pranje kose i opet ista stvar, tako da ne verujem da ikome odgovara...

    ReplyDelete