Monday 20 November 2017

Golden Rose METALS metallic liquid eyeshadow (Sun Kiss)

Pozdrav svima! Danas hocu da podelim svoji utisci u novom proizvodu turskog brenda Golden Rose - Golden Rose METALS metallic liquid eyeshadow ili metalik senke za oci. Moja nijansa je 104 Sun Kiss (rose gold koja vise vuce na bakarnu). 



Samo pakovanje izgleda fino, u providnoj tubici od 4,5 ml se lepo vidi boja senke. Tekstura me je odusevila. Ona je kao mus i lako se blenda. Ali morate da uradite to jako brzo jer se susi veoma brzo. Ja sam to uradila prstima i mislim da je to najbolja opcija kad pricamo o tecnim senkama. Zaboravila sam da kazem: pigmentacija je ODLICNA.


Kad nanesete ovu senku Golden Rose njena granica ce biti vidljiva. Ako vama ne smeta, mozete da sve to ostavite tako, ali ja preporucujem da dodate u pregib neku neutralnu braon ili crvenkastu boju praskastih senki da bi to izgledalo sto prirodnije. 


Uz crvenkaste tonove sa ovom Sun Kiss nijansom dobicete trend-in makeup ociju koji je veoma populan ove godine.



Sto se tice postojanosti, sama senka se jako cvrsto uhvati za kapak i nigde nece mrdnuti. Jedino sto sam primetila, da za nekih 4 sata malo se brise sa tih mesta gde vam se koza spaja na kapcima (ako imate spustene kapci) ali i dalje izgleda pristojno i niko osim vas to sigurno nece primetiti.

Sve u svemu, ovo je odlican proizvod i toplo ga vam preporucujem. Ja sam kupila ovu metalik senku Golden Rose u parfimeriji Eos u Novom Sadu (Pavla Papa, 41) po ceni od 430 din. U ponudi ovde imate takodje metalic krejoni za usne, tecni hajlajteri i lakovi iz nove metalik kolekcije Golden Rose.

Da li ste probali ovaj proizvod ili nesto iz nove Golden Rose metalik kolekcije? :)

3 comments:

  1. Prelepa je boje, nisam probala ove senke, ali ima par jako zanimljivih boja, pa se nadam da hocu :)

    ReplyDelete