Saturday 22 April 2017

Sonya Sabo — ko sam, šta sam?


Pozdrav svima! Pre nego što počnem da vodim ovaj blog htela bih malo ispričati o sebi...

Zovem se Sonja, imam 27 godina. Rodila sam se u Moskvi (Rusija) gde sam i živela do svoje 20-e godine. Od tad sam počela često da dolazim u Srbiju i od 2014. godine stalno živim u Novom Sadu sa svojim suprugom.  Bavim se novinarstvom, editovanjem, reklamom na Internetu, Social Media Marketing, PR. Sve u svemu - obožavam da pišem i da komuniciram sa ljudima.

Nisam juče rešila da se bavim blogerstvom. Prvo sam počela da snimam klipove za Youtube (moj kanal), ali pošto svaki moj klip na srpskom o kozmetici ima najvise 300 pregleda iako potrošim ceo dan na snimanje i montažu, odlučila sam da prestanem da snimam za Youtube (o kozmetici na srpskom) ali i dalje imam želju da podelim sa vama svoje mišljenje o kozmetici, šminki, lepoti, stilu, zdravlju i sličnim temama.

Nadam se da će moji postovi biti od koristi. Takođe se nadam lepom prijateljstvu sa devojkama koje isto kao i ja vole šminku, kozmetiku, modu itd. 

Dobrodošli na moj blog i uživajte :)



7 comments:

  1. Jako mi je drago da si se odlučila za blog :) Mislim da imaš puno toga da kažeš. Dobrodošla ♥

    ReplyDelete
  2. Drago mi je što si rešila da nam se pridružiš. Dobrodošla <3

    ReplyDelete
  3. Dobro došla u nas svijet, drago mi je sto si se pridruzila i zelim ti svu srecu u buducnosti

    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  4. Hvala Magdaleno :) zapratila sam te :) imam neke probleme sa komentarima tako da necu verovatno moci da te komentarisem ali praticu te i tvoji postovi :)

    ReplyDelete