Friday 6 October 2017

Let the swatch party started! Ruževi Elixir u 4 nijanse

Pozdrav svima! U ovom postu ja bi htela da vam pokazem swatchevi 4 nijanse poznatog grckog mat ruza Elixir. Moram iskreno da vam kazem, trenutno ovaj mat ruz mi je omiljeni sto se tice formule. Lako se nanosi, VEOMA brzo se susi, ne ostavlja tragove, ne skida se pretesko, mozete ga popraviti ako zatreba, i sto je najbitnije - veoma je povoljan. 




Ostavicu vam link (klik) od posta gde sam uporedjivala Elixir mat ruz i NYX mat ruz Lingerie u nude nijansama. Moram da kazem, da ja isto volim NYX i mislim da je odlican lipstick-to-go bez previse problema, ali Elixir koji je dosta jeftiniji od njega, po meni  nije nista losijeg kvaliteta.

I da pocnemo. Prva nijansa je 329 (Nude). Podseca na cuvenu Golden Rose desetku, ali malo "normalnija" ako mogu tako da se izrazim. Nema previse sivog podtona u njoj, mada na jednom videosnimku mi je ispalo bas sivo, a na slikama i uzivo - vise ide na ljubicasto.



Sledeca nijansa je 332 (Mistic Orange) koja po meni sve osim "orange". Nema nimalo narandzastog podtona u sebi. Bas je prijatna neutralna roze nijansa koja bi na tamnijem tenu izgledala cak i kao nude. Ova boja me podseca na Velvette Matte Golden Rose karmin u nijansi 02.




Treca nijansa je 336 (Red Spice). Ovo je klasicna crvena nijansa koja ima topli podton, ali od nje vama zubi ne pozute kao sto to se nekad desava sa takvim nijansama. 



I napokon, cetvrta nijansa i moja omiljena za jesen je 339 (Sangria). Prelepa bordo boja ili boja crnog vina. Sadrzi malo sljokica u sebi ali se to ne primeti.



Ovaj mat ruz mozete da narucite na sajtu kozmetikaiparfemi.rs gde je on trenutno na akciji. Ako ste iz Novog Sada, ovaj proizvod mozete naci u parfimeriji Eos na uglu Pap Pavla i Bulevara Oslobodjenja. Cena je obicno od 300 do 380 din.

Jedna zamerka sa moje strane: nema previse nude boja. Postoje samo 2 (329 i 330) koje imaju hladan podton. Ja bi licno volela da ima jos bar 2 nude nijanse 😏


5 trendy boja ruža ove jeseni


8 comments:

  1. 332 Mistic Orange je savršen, prelepo ti stoji :)

    ReplyDelete
  2. Nisam imala prilike.. Medju ovim poslednji se meni najvise dopada

    ReplyDelete
  3. Sve su mi nijanse prelepe, ali Sangria mi se najviše dopada! :)

    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  4. Super post.♡♡♡
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/08/pileci-paprikas-na-moj-nacin/

    ReplyDelete