Sunday 11 February 2018

Ženski bjuti kutak u centru Novog Sada — Beauty Academy


Pozdrav svima! Ako ste moj pratilac na Instagram (zasto jos niste? klik) onda znate da sam pre par dana bila gost u Beauty Academy u Novom Sadu i da sam obećala da ću vam nešto više reči o tom projektu.




Beauty Academy je jedinstveni projekat jer vam nudi nekoliko opcija i dosta različitih sadržaja. Ovde mozete doci na profesionalno sminkanje za bilo koju priliku, doci na obuku pod nazivom "Nasminkaj se sama" ili "Poslovna šminka". 



Takodje Beauty Academy nudi jos nekoliko opcija i dosta različitih sadržaja. Meni se svideo taj koncept da ovo nije samo salon lepote vec mesto gde zene mogu da se druze i da saznaju nesto novo i korisno.


Naprimer, ja sam bila ucesnik seminara o detoksu i zdravoj izhrani gde smo culi saveti od profesionalnog nutricioniste i dobili da probamo par sezonskih smutija (smoothie) i recepte za njih.  



Takodje ovde se odrzavaju seminari na temu "Fotografija za početnike", "Moj stil", "Kako se nositi sa stresom", "Upravljanje vremenom za žene", "Ženski svet" i jos mnogo toga. Skoro svake nedelje ima neki novi seminar uskljucijuci makeup-radionice "Sminka Marylin Monroe", "Lajner ili olovka" i td.

Osim toga, ovde mozete da narucite Beauty Box iz Rusije sa nekoliko full-size kozmetickih hit proizvoda.



I da, devojke! Od mene imate popust 20% na bilo koje šminkanje u Beauty Academy. Samo treba da kazete da ste čuli o Beauty Academy od Sonje Sabo 😘

Stranica Beauty Academy na Facebook:  https://www.facebook.com/beautyacademynovisad/



Adresa: Novi Sad, Lovcenska, 9


Giveaway na mom blogu


5 comments:

  1. Divan post! Slike su odlicne :)
    Ako zelis da se medusobno zapratimo, ostavi komentar i klikni na linkove na kraju --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2018/02/royal-turtleneck-sweater-outfit-zaful.html#comment-form

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uzvratila sam follow :)
      Ako mozes ostavi komentar i klikni na linkove na kraju posta --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2018/02/has-spring-already-arrived-outfit-zaful.html#comment-form

      Delete
  2. Divna recenzija! Sve pohvale draga Sonja! :)

    ReplyDelete
  3. amazing post, you look very beautiful :)

    ReplyDelete