Wednesday 7 June 2017

Iskrena Recenzija: Mat senka za oči INGRID Casablanca (107)

Drago mi je da kazem da sam ostvarila svoju prvu ozbiljnu saradnju. U pitanju je sajt kozmetikaiparfemi.rs. Dobila sam 5 proizvoda po svom izboru, a danas cu pricati o jednom od njih – cetvorobojnoj paleti mat senki za oci brenda Ingrid.
Bez obzira na moju zahvalnost sajtu sa kojim sam saradjivala ja vam obecavam uvek najiskrenije recenzije. Ova ce biti jedna od takvih.





Pocnimo. Prvi utisak o paleti mi nije bio bas dobar, posto mi se ucinilo da je pigmentacija jako losa jer sam mogla lepo pokupiti samo 1. i 4. nijansu. 2. i 3. prosto se skoro nisu videle ni na prstima ni na ruci. Pogledajte sami.


Ali onda kad sam pocela da radim sa njima, da se sminkam, moji mislenje se promenilo. Najbolju pigmentaciju (za svaku pohvalu stvarno) ima boja broj 1 (sa njom mozete napraviti neki “frosty” make-up veoma moderan u ovoj sezoni), zatim sledi broj 4., 3. i onda 2. Dvojka ima veoma slabu pigmentaciju i moze da proradi jedino na bazi.

Na ovoj slici mozete da videte kako senke izgledaju na ocima (desno oko je za bazom levo bez). Namerno nisam stavila maskaru da se sve lepo vidi (sad kad gledam slike mogu da kazem da uzivo izgleda lepse).




Moram da napomenem da sam nanosila senke sundjeristim aplikatorima i onda blendala braon boju sa cetkicom. Nisam sigurna da li cete dobiti ovakvu pigmentaciju ako nanosite senke samo cetkicama. Takodje preporucujem da koristite bazu za senku da boje budu intenzivnije. Narandzasta boja zbog kojoj sam i uzela ovu paletu moze da se nadogradi da izgleda lepo na kapcima.
Dva velikih plusa kod ove palete: senke se ne truse i divno se blendaju medju sobom, sto mi je jako bitno. Jako je lako raditi sa njima. Sve u svemu, dobra paleta za 355 din. Bolju sa ovim trendy bojama sigurno necete naci po toj ceni.
Jos moram da napomenem, da je vrlo moguce da pigmentacija senke zavisi od palete. Ja sam citala recenziju kod Silvije o istoj paleti ali drugoj kombinaciji boja i ona je bila odusevljena pigmentacijom sto se i na slikama pokazalo. Tako da moj savet: birajte paletu sa nekim intenzivnijm bojama.
Vise o ovoj paleti mozete procitati ovde:

Da li ste imali iskustva sa Ingrid paletom senki ili sa bilo kojim Ingrid proizvodima i kakvi su vama utisci?

5 comments:

  1. Boja 3. senke u paleti mi se jaako dopala, šteta što nije malo pigmentovanija :) Prelepo si ukombinovala boje na ocima, odlična šminka za dnevne prilike :)♥

    ReplyDelete
  2. cestitam ti na prvoj suradnji.
    ajme bas nisu pigmentirane, bas mi je zao
    al naći ces im vec neku svrhu

    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala :) sigurno cu ih koristiti za neke dnevne variante :) meni se jako dopada da ne stvaraju haos na kapcima nego se lepo blendaju medju sobom :)

      Delete
  3. Meni se dopadaju ove senke baš što nisu puno pigmentovane. Ne volim prejake senke jer onda obavezno preteram kod nanošenja. Deluju baš lepo :)
    Magični svet lepote

    ReplyDelete